Trustbuddy

På TrustBuddy  kan du låna snabbt av andra privatpersoner. Om du betalar tillbaka ditt snabblån inom 14 dagar så betalar du dessutom ingen som helst extra avgift.

Trustbuddy beskriver sig själva som Sveriges mest personliga långivare. Det dem menar med det är att alla snabblån faktiskt finansieras av andra privatpersoner. Det går till som så att dessa personer lånar ut sina pengar till andra som behöver ett snabbt lån för att lösa en ekonomisk situation.

Trustbuddy är unikt i den mån att man är den enda långivaren som både erbjuder inlåning och utlåning av pengar. Ungefär som en bank fast ändå inte. Det fungerar alltså ungefär som fildelning men med pengar. Peer to peer även kallat. En social bank helt enkelt.

Att låna ut pengar på det här sättet är egentligen inget mer än en återgång till det traditionella sättet – men som snabbt lån. Att privatpersoner lånar av andra privatpersoner genom en förmedlare. Det är ett sofistikerat och genuint sätt där det ju fungerar som så att den som behöver låna snabbt får hjälp av en medmänniska.

Det fina är som sagt också att fastän det är ett snabblån som ofta brukar ha höga räntor – så är det inom 14 dagar helt utan extra kostnad. Och således är det ett perfekt alternativ om du vet att lönen faktiskt är på ingång snart.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.